Lions Club Sigtuna samlar in till Lions Sverige UKRAINA insamling samt till Mama Norah Education Centre!

Vill du ge ett extra bidrag till någon av nedanstående mottagare så använd nedanstående Swishnummer!

Vill du ge ett extra bidrag till ”Lions UKRAINA insamling” med hjälp av Swish!
Gör så här: Swish till 123 122 97 64 och märk betalningen med UKRAINA.

Lions i UKRAINA

I år fortsätter vi med vår insamling till UKRAINA, som fortsättningsvis kommer att behöva ett stort ekonomiskt stöd från omvärlden. Lionsklubbarna i grannländerna är mycket aktiva med stöd till de lokala Lionsklubbarna i Ukraina, som fortfarande finns. Vi i Lions är stolta av att veta att allt som samlas in når fram.

Vill du ge ett bidrag till Mama Norah Education Centre med hjälp av Swish?
Använd följande telnr: 123 0927 913

www.mamanorah.com

The MAMA NORAH EDUCATION CENTER

2022 års bidrag till Mama Norah blev 77.000:-
Lions klubbarna i Sigtuna och Märsta-Arlanda, stöttar aktivt ”Mama Norah Education Centre i Wagwe, Kenya.  Detta projekt drivs  av elever på SSHL samt många vuxna i Sigtuna, för att driva och utveckla skolan i Wagwe i Nordvästra Kenya som nu har 180 elever och som helt finansieras av månadsbidrag, insamlingar, galor, loppisar etc. Lions klubbarna stöttar även detta projekt och kommer att donera 50% av överskottet från Stadsloppet till Stödföreningen Mama Norah Education Centre som står för finansieringen av skolan.

Lions är en av världens största hjälporganisationer med 1,4 miljoner medlemmar i 210 länder och områden. Sverige är med sina 8 200 medlemmar, en del av denna världsomspännande rörelse. Medlemmarna engagerar sig ideellt i olika samhälls- och hjälpprojekt för att göra världen till en bättre värld att leva i. Lions förbättrar livskvaliteten för människor lokalt, nationellt och internationellt.

Totalt har nu Lionsklubbarna  i Sigtuna och Märsta-Arlanda, skickat in över 1.100.000 kr till Världens Barn insamlingen, 150.000:- skickade t.ex Lions klubbarna i Sigtuna/Märsta in till Världens barn 2016. Totalt samlades 2018 in 200.000:- där hälften gick till De glömda Barnen och hälften till Kenyaprojektet.

Här kan du läsa om Lions internationellt:   Lions International
Här kan du läsa mer om Lions i Sverige:    Lions Sverige
Här kan du läsa mer om Lions Club Sigtuna:   Lions Sigtuna
Här kan du läsa mer om Lions Club Märsta-Arlanda:  Lions Märsta Arlanda